YANG PALING BEST Anda Akan Dapat JOIN Sesi Private LIVE Webinar Setiap Bulan.

YANG PALING BEST Anda Akan Dapat JOIN Sesi Private LIVE Webinar Setiap Bulan.

Langit tidak selalu cerah dan ilmu itu sangat luas. Ia tidak akan berhenti di situ sahaja.

Oleh sebab itu kami akan adakan private Live Webinar/FB Live khas untuk ahli IM LEJEN sahaja setiap bulan. ( 1 atau 2 kali sebulan ).

Kami akan kongsikan ilmu-ilmu IM terbaru & advance ( terutamanya topik pemasaran & pengiklanan ) mengikut trend semasa supaya anda kekal berada di depan berbanding pesaing anda di luar sana.

Jangan risau, setiap Live yang diadakan sentiasa di rakam untuk anda ulang tayang sebagai ulang kaji.

Langit tidak selalu cerah dan ilmu itu sangat luas. Ia tidak akan berhenti di situ sahaja.

Oleh sebab itu kami akan adakan private Live Webinar/FB Live khas untuk ahli IM LEJEN sahaja setiap bulan. ( 1 atau 2 kali sebulan ).

Kami akan kongsikan ilmu-ilmu IM terbaru & advance ( terutamanya topik pemasaran & pengiklanan ) mengikut trend semasa supaya anda kekal berada di depan berbanding pesaing anda di luar sana.

Jangan risau, setiap Live yang diadakan sentiasa di rakam untuk anda ulang tayang sebagai ulang kaji.

Tapi Hari Ini, Semuanya Akan Berubah... Dengan Lahirnya IM LEJEN !

Tapi Hari Ini, Semuanya Akan Berubah... Dengan Lahirnya IM LEJEN !

Jom tengok video ni terlebih dahulu...

Jom tengok video ni terlebih dahulu...

Hai,

Wazeen & Rashvin di sini yang mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam industri Internet Marketing (IM) dalam & luar negara. Pelbagai ilmu IM telah kami pelajari dan apply dalam bisnes kami termasuklah belajar melalui ebook, video course, software, coaching, mastermind dan lain-lain lagi sepanjang kami berada dalam bidang ini.

Pada hari ini, kami dapati ramai orang berminat untuk buat bisnes internet dan juga kembangkan bisnes online ke level yang seterusnya. Malangnya mereka tak tahu dari mana patut bermula, ilmu apa yang mereka patut belajar.

...Akhirnya mereka tewas dengan 'bergadai tanah' berhabis duit untuk beli panduan & software seberapa banyak yang mungkin secara membuta tuli tanpa ketahui sama ada mereka benar-benar perlukannya atau pun tidak dek kerana "nafsu tak nak ketinggalan" dan sindrom "shiny object" bergelora menguasai diri.  Oleh sebab itu kami wujudkan IM LEJEN !

Hai,

Wazeen & Rashvin di sini yang mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam industri Internet Marketing (IM) dalam & luar negara. Pelbagai ilmu IM telah kami pelajari dan apply dalam bisnes kami termasuklah belajar melalui ebook, video course, software, coaching, mastermind dan lain-lain lagi sepanjang kami berada dalam bidang ini.

Pada hari ini, kami dapati ramai orang berminat untuk buat bisnes internet dan juga kembangkan bisnes online ke level yang seterusnya. Malangnya mereka tak tahu dari mana patut bermula, ilmu apa yang mereka patut belajar.

...Akhirnya mereka tewas dengan 'bergadai tanah' berhabis duit untuk beli panduan & software seberapa banyak yang mungkin secara membuta tuli tanpa ketahui sama ada mereka benar-benar perlukannya atau pun tidak dek kerana "nafsu tak nak ketinggalan" dan sindrom "shiny object" bergelora menguasai diri.  Oleh sebab itu kami wujudkan IM LEJEN !

Misi IM LEJEN

Misi IM LEJEN

Misi kami di IM LEJEN sangat simple: untuk bantu usahawan bangunkan serta kembangkan bisnes online di landasan yang tepat melalui sumber rujukan, tutorial dan tool di dalam sebuah komuniti IM Malaysia terbesar.

Misi kami di IM LEJEN sangat simple: untuk bantu usahawan bangunkan serta kembangkan bisnes online di landasan yang tepat melalui sumber rujukan, tutorial dan tool di dalam sebuah komuniti IM Malaysia terbesar.

Jika Anda Berimpian Miliki Bisnes Online Yang Stabil...

Jika Anda Berimpian Miliki Bisnes Online Yang Stabil...

Jom baca apa kata ahli-ahli sedia ada mengenai IM LEJEN:

Jom baca apa kata ahli-ahli sedia ada mengenai IM LEJEN:

IMLEJEN merupakan pintu dan gedung bagi usahawan online. Belajar terus dari 2 legend IM hari ini.

IMLEJEN merupakan pintu dan gedung bagi usahawan online. Belajar terus dari 2 legend IM hari ini.

Nazrin Amin

Nazrin Amin

Internet Marketer

Internet Marketer

"Setakat ni saya dah go-tru bahagian ‘tools & softwares’ dalam IM Lejen. Ada 3 software premium yang dah boleh guna…ADSBOOM, VIDSY dan VIDSTORIE. Kalau tengok kat website Shopievo, purata harga asal setiap software ni RM130 setiap satu TAPI saya boleh guna hanya dengan join IM Lejen bayar RM29 jer setiap bulan! haha3 Software ni bukan cikai-cikai ye…1 untuk spy iklan FB Ads pesaing, 1 untuk buat video produk untuk video marketing dan 1 lagi untuk buat video untuk Instagram stories! Review saya ni belum termasuk 4 modul yang lain lagi contohnya Resources, Special Deals, Live Sharing dan modul utama IM Lejen: pembangunan sesebuah bisnes online.”

"Setakat ni saya dah go-tru bahagian ‘tools & softwares’ dalam IM Lejen. Ada 3 software premium yang dah boleh guna…ADSBOOM, VIDSY dan VIDSTORIE. Kalau tengok kat website Shopievo, purata harga asal setiap software ni RM130 setiap satu TAPI saya boleh guna hanya dengan join IM Lejen bayar RM29 jer setiap bulan! haha3 Software ni bukan cikai-cikai ye…1 untuk spy iklan FB Ads pesaing, 1 untuk buat video produk untuk video marketing dan 1 lagi untuk buat video untuk Instagram stories! Review saya ni belum termasuk 4 modul yang lain lagi contohnya Resources, Special Deals, Live Sharing dan modul utama IM Lejen: pembangunan sesebuah bisnes online.”

Nafiz Adlin

Nafiz Adlin

Usahawan Online

Usahawan Online

AT LAST, saya dah jumpa platfom untuk saya belajar tentang selok-belok bisnes online & offline. Sangat menepati citarasa dan memenuhi kehendak usahawan NEWBIE macam saya. Pakej yang di tawarkan adalah sangat mampu milik. Sesiapa pun boleh join. Terbaik la IM LEJEN, Thank you SIFU

AT LAST, saya dah jumpa platfom untuk saya belajar tentang selok-belok bisnes online & offline. Sangat menepati citarasa dan memenuhi kehendak usahawan NEWBIE macam saya. Pakej yang di tawarkan adalah sangat mampu milik. Sesiapa pun boleh join. Terbaik la IM LEJEN, Thank you SIFU

Muhd Hazim

Muhd Hazim

Newbie

Newbie

Mereka ni juga seperti anda & mereka telah buat keputusan dengan bijak dengan join IM LEJEN.

Setiap daripada mereka termasuk anda mempunyai background dan tahap pengetahuan tentang bisnes online berbeza-berbeza. 

Ada yang sudah ada bisnes - ada yang belum ada bisnes lagi.

Ada yang dah lama dalam bisnes - ada yang nak kembangkan lagi bisnes dan pelbagai lagi.

Mereka ni juga seperti anda & mereka telah buat keputusan dengan bijak dengan join IM LEJEN.

Setiap daripada mereka termasuk anda mempunyai background dan tahap pengetahuan tentang bisnes online berbeza-berbeza. 

Ada yang sudah ada bisnes - ada yang belum ada bisnes lagi.

Ada yang dah lama dalam bisnes - ada yang nak kembangkan lagi bisnes dan pelbagai lagi.

Bukan Sekadar Komuniti Biasher Biasherr Bossku...

Bukan Sekadar Komuniti Biasher Biasherr Bossku...

Anda akan diberikan akses kepada software atau apps pilihan kami secara PERCUMA. Selain tu, ada juga yang berbayar tapi anda akan dapat harga diskaun ahli.

Anda akan diberikan akses kepada software atau apps pilihan kami secara PERCUMA. Selain tu, ada juga yang berbayar tapi anda akan dapat harga diskaun ahli.

Software / Apps...

Software / Apps...

Kami sediakan video training & tutorial bisnes online untuk anda ikut melalui 3 Fasa Utama IM LEJEN.

Kami sediakan video training & tutorial bisnes online untuk anda ikut melalui 3 Fasa Utama IM LEJEN.

Video Training / Tutorial...

Video Training / Tutorial...

Anda akan diberikan harga diskaun ahli VIP untuk produk yang kami & pemilik lain lancarkan di public. 'Deal of the Month' **Produk yang terpilih sahaja.

Anda akan diberikan harga diskaun ahli VIP untuk produk yang kami & pemilik lain lancarkan di public. 'Deal of the Month' **Produk yang terpilih sahaja.

Diskaun Ahli VIP

Diskaun Ahli VIP

Kami akan jemput pakar-pakar IM untuk di interview & sharing dalam usaha bantu anda realisasikan impian bisnes online anda.

Kami akan jemput pakar-pakar IM untuk di interview & sharing dalam usaha bantu anda realisasikan impian bisnes online anda.

Interview Dengan Pakar...

Interview Dengan Pakar...

IM Lejen dilengkapi dengan Group FB untuk sesama ahli berbincang topik IM. Anda juga boleh subscribe Channel Telegram IM LEJEN nanti sebagai partner kami.

IM Lejen dilengkapi dengan Group FB untuk sesama ahli berbincang topik IM. Anda juga boleh subscribe Channel Telegram IM LEJEN nanti sebagai partner kami.

FB Group & Channel Telegram

FB Group & Channel Telegram

Sesi HotSeat & Mastermind ini akan diadakan setahun sekali. Kebiasaannya akan diadakan di tempat peranginan dalam atau pun luar negara.

Sesi HotSeat & Mastermind ini akan diadakan setahun sekali. Kebiasaannya akan diadakan di tempat peranginan dalam atau pun luar negara.

Sesi HotSeat & Mastermind...

Sesi HotSeat & Mastermind...

Antara TOPIK-TOPIK yang terkandung dalam 3 FASA UTAMA IM LEJEN

Antara TOPIK-TOPIK yang terkandung dalam 3 FASA UTAMA IM LEJEN

PEMILIHAN BISNES & NICHE

PEMILIHAN BISNES & NICHE

Dalam chapter ini akan anda akan belajar tentang pilihan bisnes & niche.  ‘Niche audience’, tu bermaksud satu kumpulan pengguna yang lebih spesifik  yang berpotensi dan berminat untuk membeli produk atau menggunakan servis bisnes kita. 

Dalam chapter ini akan anda akan belajar tentang pilihan bisnes & niche.  ‘Niche audience’, tu bermaksud satu kumpulan pengguna yang lebih spesifik  yang berpotensi dan berminat untuk membeli produk atau menggunakan servis bisnes kita. 

MODUL

MODUL

BLOGGING

BLOGGING

Untuk menghasilkan blog yang berjaya adalah satu benda yang memerlukan usaha yang kuat. Kami juga sediakan satu modul untuk anda belajar buat blog

Untuk menghasilkan blog yang berjaya adalah satu benda yang memerlukan usaha yang kuat. Kami juga sediakan satu modul untuk anda belajar buat blog

MODUL

MODUL

E-COMMERCE

E-COMMERCE

Anda juga akan belajar cara-cara untuk setup kedai e-Commerce. E-Commerce adalah transaksi penjualan elektronik secara maya dengan menggunakan pengurusan aplikasi laman web penjualan secara online yang kini semakin mendapat tempat dan pesat berkembang di Malaysia.

Anda juga akan belajar cara-cara untuk setup kedai e-Commerce. E-Commerce adalah transaksi penjualan elektronik secara maya dengan menggunakan pengurusan aplikasi laman web penjualan secara online yang kini semakin mendapat tempat dan pesat berkembang di Malaysia.

MODUL

MODUL

STRATEGI PEMASARAN

STRATEGI PEMASARAN

Dalam topik ini anda akan belajar strategi-strategi pemasaran sama ada di dalam atau luar talian seperti FB Ads, Instagram Ads, Google Ads dan banyak lagi strategi pemasaran yang kami akan update dan kongsikan bersama ahli IM LEJEN.

Dalam topik ini anda akan belajar strategi-strategi pemasaran sama ada di dalam atau luar talian seperti FB Ads, Instagram Ads, Google Ads dan banyak lagi strategi pemasaran yang kami akan update dan kongsikan bersama ahli IM LEJEN.

MODUL

MODUL

COPYWRITING

COPYWRITING

Copywriting adalah menulis untuk menjual kepada audiens atau bakal prospek anda. dalam erti kata mudah difahami, Copywriting adalah AYAT MENJUAL. Kami juga sediakan modul berkaitan Copywriting untuk anda memudahkan anda belajar buat ayat-ayat menarik bakal prospek anda.

Copywriting adalah menulis untuk menjual kepada audiens atau bakal prospek anda. dalam erti kata mudah difahami, Copywriting adalah AYAT MENJUAL. Kami juga sediakan modul berkaitan Copywriting untuk anda memudahkan anda belajar buat ayat-ayat menarik bakal prospek anda.

MODUL

MODUL

AFFILIATE MARKETING

AFFILIATE MARKETING

Salah satu model bisnes yang popular di dunia internet marketing atau bisnes di internet adalah affiliate marketing. Modul ini juga sangat menarik untuk anda belajar.

Salah satu model bisnes yang popular di dunia internet marketing atau bisnes di internet adalah affiliate marketing. Modul ini juga sangat menarik untuk anda belajar.

MODUL

MODUL

LEJEN Baru Bakal "Dilahirkan" Tak Lama Lagi iaitu ANDA!

LEJEN Baru Bakal "Dilahirkan" Tak Lama Lagi iaitu ANDA!

Anda selangkah lagi untuk menjadi usahawan lejen yang bijak dan berilmu.

Tiada lagi cebisan Puzzle yang perlu anda lengkapkan untuk bermula dan kembangkan bisnes online anda.

Cuaca mendung akan bertukar menjadi cerah dengan sinaran matahari yang dihiasi dengan warna-warni pelangi.

...kerana semuanya di hujung jari anda nanti.

Bila anda dah jadi salah seorang ahli keluarga IM LEJEN, anda boleh terus mulakan dengan video training yang diberikan di dalam ruangan ahli nanti.

Anda perlu sedia hadapi perubahan besar dalam hidup dan bisnes online anda selagi anda terus kekal bersama IM LEJEN:

Anda selangkah lagi untuk menjadi usahawan lejen yang bijak dan berilmu.

Tiada lagi cebisan Puzzle yang perlu anda lengkapkan untuk bermula dan kembangkan bisnes online anda.

Cuaca mendung akan bertukar menjadi cerah dengan sinaran matahari yang dihiasi dengan warna-warni pelangi.

...kerana semuanya di hujung jari anda nanti.

Bila anda dah jadi salah seorang ahli keluarga IM LEJEN, anda boleh terus mulakan dengan video training yang diberikan di dalam ruangan ahli nanti.

Anda perlu sedia hadapi perubahan besar dalam hidup dan bisnes online anda selagi anda terus kekal bersama IM LEJEN:

  • Lebih JELAS dengan MATLAMAT bisnes online anda.
  • Lebih JELAS dengan MATLAMAT bisnes online anda.

Tidak perlu lagi serabutkan kepala anda dengan bisnes yang tiada arah tuju. Kami akan bantu 'pecahkan' otak anda untuk mencapai matlamat bisnes online yang jelas.

Tidak perlu lagi serabutkan kepala anda dengan bisnes yang tiada arah tuju. Kami akan bantu 'pecahkan' otak anda untuk mencapai matlamat bisnes online yang jelas.

  • Lebih FOKUS dengan apa yang perlu dilakukan supaya bisnes online kekal stabil & berkembang.
  • Lebih FOKUS dengan apa yang perlu dilakukan supaya bisnes online kekal stabil & berkembang.

Kali ni anda akan lebih fokus dengan perkara-perkara yang perlu dibuat sahaja supaya bisnes anda sentiasa berada pada landasan yang betul.

Kali ni anda akan lebih fokus dengan perkara-perkara yang perlu dibuat sahaja supaya bisnes anda sentiasa berada pada landasan yang betul.

  • JIMAT duit dan masa sambil mengelakkan beli setiap "Shiny Object" baru. 
  • JIMAT duit dan masa sambil mengelakkan beli setiap "Shiny Object" baru. 

Anda bakal jimat banyak wang dan masa anda apabila anda sudah tak perlu lagi gelabah bila ada produk-produk digital baru dilancarkan setiap masa sebab anda akan jadi lebih 'bijak' dalam memilih produk-produk yang sesuai dengan tahap bisnes anda sahaja.

Anda bakal jimat banyak wang dan masa anda apabila anda sudah tak perlu lagi gelabah bila ada produk-produk digital baru dilancarkan setiap masa sebab anda akan jadi lebih 'bijak' dalam memilih produk-produk yang sesuai dengan tahap bisnes anda sahaja.

  • Berada dalam 'circle' mereka yang 'sekepala' dengan anda - Networking.
  • Berada dalam 'circle' mereka yang 'sekepala' dengan anda - Networking.

Di sini lah tempat untuk anda berkongsi idea dengan ahli-ahli lain yang mempunyai 'minded' yang sama dengan anda. Kemungkinan besar anda bakal jumpa bisnes partner anda di dalam komuniti IM LEJEN.

Di sini lah tempat untuk anda berkongsi idea dengan ahli-ahli lain yang mempunyai 'minded' yang sama dengan anda. Kemungkinan besar anda bakal jumpa bisnes partner anda di dalam komuniti IM LEJEN.

Best tak? Banyak ilmu & software Internet Marketing yang terkini anda boleh dapat & belajar melalui komuniti ini setiap bulan dan sepanjang tahun selagi anda jadi sebahagian dari 'keluarga' IM LEJEN.

...dan rasanya berapa ringgit pelaburan yang anda perlu buat hari ini?

Hanya RM97 RM49 sebulan sahaja sempena harga promo ni. TIADA CAS TERSEMBUNYI... Anda benci upsells? Kami juga! Oleh itu, untuk IM Lejen kami berikan pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

Best tak? Banyak ilmu & software Internet Marketing yang terkini anda boleh dapat & belajar melalui komuniti ini setiap bulan dan sepanjang tahun selagi anda jadi sebahagian dari 'keluarga' IM LEJEN.

...dan rasanya berapa ringgit pelaburan yang anda perlu buat hari ini?

Hanya RM97 RM49 sebulan sahaja sempena harga promo ni. TIADA CAS TERSEMBUNYI... Anda benci upsells? Kami juga! Oleh itu, untuk IM Lejen kami berikan pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

Dengan RM97 RM49 Sebulan, WOW! Anda Bakal Dapat ilmu IM PREMIUM Sekali Dengan Software Kegunaan Bisnes Online di dalam Akaun IM LEJEN anda, "Like A King"

Dengan RM97 RM49 Sebulan, WOW! Anda Bakal Dapat ilmu IM PREMIUM Sekali Dengan Software Kegunaan Bisnes Online di dalam Akaun IM LEJEN anda, "Like A King"

Dan yang perlu anda buat sekarang adalah KLIK butang di bawah:

Dan yang perlu anda buat sekarang adalah KLIK butang di bawah:

  • Anda juga diberi akses ke ruangan software dan app yang anda boleh gunakannya secara PERCUMA selagi anda kekal bersama IM LEJEN setiap bulan.
  • Anda juga diberi akses ke ruangan software dan app yang anda boleh gunakannya secara PERCUMA selagi anda kekal bersama IM LEJEN setiap bulan.
  • Bersedia untuk join sesi Live Webinar bulanan bersama kami untuk kami kongsikan strategi, teknik dan ilmu terkini berkaitan dengan internet marketing yang boleh bantu bisnes online anda jadi lebih kukuh dan stabil.
  • Bersedia untuk join sesi Live Webinar bulanan bersama kami untuk kami kongsikan strategi, teknik dan ilmu terkini berkaitan dengan internet marketing yang boleh bantu bisnes online anda jadi lebih kukuh dan stabil.

Kami harap anda suka dengan komuniti IM LEJEN dan kekal aktif bersama kami dan ahli-ahli lain supaya impian anda tercapai dengan cepat melalui ilmu-ilmu yang dikongsikan dalam IM LEJEN.

Kami yakin, ini adalah PELABURAN ILMU paling berbaloi yang pernah anda join seumur hidup anda.

KLIK butang di bawah, dan Selamat Datang ke IM LEJEN:

Kami harap anda suka dengan komuniti IM LEJEN dan kekal aktif bersama kami dan ahli-ahli lain supaya impian anda tercapai dengan cepat melalui ilmu-ilmu yang dikongsikan dalam IM LEJEN.

Kami yakin, ini adalah PELABURAN ILMU paling berbaloi yang pernah anda join seumur hidup anda.

KLIK butang di bawah, dan Selamat Datang ke IM LEJEN:

Adakah anda dah fedup & penat mencari sumber rujukan, tutorial, & tool yang tepat untuk mula serta kembangkan bisnes online anda?

Adakah anda dah fedup & penat mencari sumber rujukan, tutorial, & tool yang tepat untuk mula serta kembangkan bisnes online anda?

help@imlejen.com

help@imlejen.com

Dalam makna kata lain, IM LEJEN merupakan sebuah komuniti One Stop Centre untuk usahawan online seperti anda yang impikan bisnes online mereka di bangunkan serta dikembangkan secara STABIL, KUKUH dan mengUNTUNGKAN dengan mempraktikkan 3 fasa utama yang disediakan dalam IM LEJEN.

Dalam makna kata lain, IM LEJEN merupakan sebuah komuniti One Stop Centre untuk usahawan online seperti anda yang impikan bisnes online mereka di bangunkan serta dikembangkan secara STABIL, KUKUH dan mengUNTUNGKAN dengan mempraktikkan 3 fasa utama yang disediakan dalam IM LEJEN.

...TAHNIAH! Anda Berada di Tempat Yang Betul !

...TAHNIAH! Anda Berada di Tempat Yang Betul !

IM LEJEN diWujudkan Khas Untuk Usahawan Online Produk Fizikal, Digital & Servis Yang...

IM LEJEN diWujudkan Khas Untuk Usahawan Online Produk Fizikal, Digital & Servis Yang...

  • TAK JELAS dengan halatuju bisnes, kat mana nak mula, apa yang perlu fokus, apa yang tak diperlukan.
  • KECEWA walaupun dah cuba macam-macam tapi tak menjadi.
  • TAK PASTI cara nak lawan pesaing dengan bijak.
  • RISAU dengan revenue bisnes tak berkembang, takat tu jer.
  • HILANG FOKUS sebab ada sindrom "Shiny Object". Beli panduan/software baru setiap bulan tapi tak praktik atau gunakannya.
  • Tapi KOMITED 200% untuk 'melawan balik' masalah-masalah di atas.
  • TAK JELAS dengan halatuju bisnes, kat mana nak mula, apa yang perlu fokus, apa yang tak diperlukan.
  • KECEWA walaupun dah cuba macam-macam tapi tak menjadi.
  • TAK PASTI cara nak lawan pesaing dengan bijak.
  • RISAU dengan revenue bisnes tak berkembang, takat tu jer.
  • HILANG FOKUS sebab ada sindrom "Shiny Object". Beli panduan/software baru setiap bulan tapi tak praktik atau gunakannya.
  • Tapi KOMITED 200% untuk 'melawan balik' masalah-masalah di atas.

Jika anda rasa tergolong dalam salah satu masalah di atas, anggaplah kami & ahli-ahli lain SANGAT mengalu-alukan kedatangan anda ke 'keluarga' IM LEJEN dengan tangan terbuka luas untuk sama-sama bantu anda!

Jika anda rasa tergolong dalam salah satu masalah di atas, anggaplah kami & ahli-ahli lain SANGAT mengalu-alukan kedatangan anda ke 'keluarga' IM LEJEN dengan tangan terbuka luas untuk sama-sama bantu anda!

IM LEJEN adalah satu KOMUNITI yang lengkap dengan Training, Tutorial, Tools, Coaching & Mastermind untuk bantu anda mempunyai bisnes online yang stabil dan menguntungkan.

IM LEJEN adalah satu KOMUNITI yang lengkap dengan Training, Tutorial, Tools, Coaching & Mastermind untuk bantu anda mempunyai bisnes online yang stabil dan menguntungkan.

...dan pelbagai lagi topik menarik yang dapat anda belajar dalam video training dan tutorial IM LEJEN bagi melengkapkan ketiga-tiga FASA UTAMA yang disediakan supaya anda berjaya miliki empayar bisnes online sendiri yang berjaya untuk jangka masa yang panjang.

Tak muat kalau kami nak senaraikan semuanya dalam surat jualan ini.

...dan pelbagai lagi topik menarik yang dapat anda belajar dalam video training dan tutorial IM LEJEN bagi melengkapkan ketiga-tiga FASA UTAMA yang disediakan supaya anda berjaya miliki empayar bisnes online sendiri yang berjaya untuk jangka masa yang panjang.

Tak muat kalau kami nak senaraikan semuanya dalam surat jualan ini.

  • Sentiasa berada di depan berbanding pesaing - sentiasa UP TO DATE dengan ilmu-ilmu terkini.
  • Sentiasa berada di depan berbanding pesaing - sentiasa UP TO DATE dengan ilmu-ilmu terkini.

Anda akan belajar ilmu-ilmu terkini dan advance melalui Live Webinar/FB Live bulanan khas untuk ahli IM LEJEN. Jadi, anda akan sentiasa di depan berbanding pesaing. Maka, anda tidak ketinggalan!

Anda akan belajar ilmu-ilmu terkini dan advance melalui Live Webinar/FB Live bulanan khas untuk ahli IM LEJEN. Jadi, anda akan sentiasa di depan berbanding pesaing. Maka, anda tidak ketinggalan!

  • Dalam proses jadi usahawan LEJEN !
  • Dalam proses jadi usahawan LEJEN !

Kami mengharapkan ramai usahawan yang join IM LEJEN bakal jadi usahawan yang berjaya yang penuh dengan ilmu dan pengalaman luas. Semua ahli kami akan anggap sebagai LEJEN!

Kami mengharapkan ramai usahawan yang join IM LEJEN bakal jadi usahawan yang berjaya yang penuh dengan ilmu dan pengalaman luas. Semua ahli kami akan anggap sebagai LEJEN!

  • Peluang Jana Pendapatan PASIF (Recurring)
  • Peluang Jana Pendapatan PASIF (Recurring)

Kami akan tunjukkan anda peluang untuk anda jana pendapatan pasif. Buat kerja sekali, tapi hasil berkali-kali.

Kami akan tunjukkan anda peluang untuk anda jana pendapatan pasif. Buat kerja sekali, tapi hasil berkali-kali.

IM LEJEN Copyright 2019 ©

IM LEJEN Copyright 2019 ©

Shopievo Sdn Bhd & E Gateway Resources Sdn Bhd 

Jalan Sri Cemerlang,

Kota Bharu, Kelantan. Malaysia.

Email: help@imlejen.com

Shopievo Sdn Bhd & E Gateway Resources Sdn Bhd 

Jalan Sri Cemerlang,

Kota Bharu, Kelantan. Malaysia.

Email: help@imlejen.com

FREE COST MARKETING

FREE COST MARKETING

Modul ini juga sangat menarik kerana anda akan belajar strategi-strategi pemasaran tanpa mengeluarkan kos. Menarik bukan!

Modul ini juga sangat menarik kerana anda akan belajar strategi-strategi pemasaran tanpa mengeluarkan kos. Menarik bukan!

MODUL

MODUL

PRODUK / SUPPLIER 

PRODUK / SUPPLIER 

Dalam modul produk / supplier pula, kami akan ajarkan kepada anda cara-cara untuk anda buat research tentang produk-produk yang ada permintaan dan supplier yang boleh dipercayai.

Dalam modul produk / supplier pula, kami akan ajarkan kepada anda cara-cara untuk anda buat research tentang produk-produk yang ada permintaan dan supplier yang boleh dipercayai.

MODUL

MODUL

EXPAND INTERNASIONAL 

EXPAND INTERNASIONAL 

Dalam modul ini, anda akan belajar bagaimana untuk meluaskan bisnes anda ke luar negara.

Dalam modul ini, anda akan belajar bagaimana untuk meluaskan bisnes anda ke luar negara.

MODUL

MODUL

SETUP WEBSITE

SETUP WEBSITE

Dalam modul ini, anda akan dapat belajar macamana untuk anda setup website, landing page atau store online anda sendiri.

Dalam modul ini, anda akan dapat belajar macamana untuk anda setup website, landing page atau store online anda sendiri.

MODUL

MODUL

SEO

SEO

Dalam modul ini, kami akan ajarkan anda tentang SEO. Mana-mana peniaga online akan biasa dengar tentang SEO tetapi kebanyakkan mereka tidak tahu untuk membuat SEO. 

Dalam modul ini, kami akan ajarkan anda tentang SEO. Mana-mana peniaga online akan biasa dengar tentang SEO tetapi kebanyakkan mereka tidak tahu untuk membuat SEO. 

MODUL

MODUL

PAYMENT GATEWAY

PAYMENT GATEWAY

Dalam modul ini, anda akan belajar bagaimana untuk anda daftar payment gateway seperti paypal, stripe dan lain-lain lagi. Dalam dunia E-Commerce, payment gateway sangatlah penting untuk anda menjalankan perniagaan online.

Dalam modul ini, anda akan belajar bagaimana untuk anda daftar payment gateway seperti paypal, stripe dan lain-lain lagi. Dalam dunia E-Commerce, payment gateway sangatlah penting untuk anda menjalankan perniagaan online.

MODUL

MODUL

FASA

KESTABILAN

FASA

KESTABILAN

FASA PERKEMBANGAN

FASA PERKEMBANGAN

FASA PEMBANGUNAN

FASA PEMBANGUNAN

IM Lejen bakal ubah landskap usahawan online. Kalau dulu nak kena belajar banyak tempat bagi skill berbeza, sekarang semuanya boleh belajar dalam 1 platform yang sama. 

Login je, terus boleh belajar semua jenis ads & marketing. Sangat berbaloi dengan harga bulanan yang ditawarkan sekarang. 

Paling bagus mengenai IM Lejen ialah resources & tools yang disediakan sangat lengkap. Malah boleh request lagi kalau ada apa2 yang diperlukan.

Recommended!

IM Lejen bakal ubah landskap usahawan online. Kalau dulu nak kena belajar banyak tempat bagi skill berbeza, sekarang semuanya boleh belajar dalam 1 platform yang sama. 

Login je, terus boleh belajar semua jenis ads & marketing. Sangat berbaloi dengan harga bulanan yang ditawarkan sekarang. 

Paling bagus mengenai IM Lejen ialah resources & tools yang disediakan sangat lengkap. Malah boleh request lagi kalau ada apa2 yang diperlukan.

Recommended!

Iffat Salleh

Iffat Salleh

Internet Marketer

Internet Marketer

Beberapa contoh potensi income yang anda boleh buat dalam Bisnes Online

Beberapa contoh potensi income yang anda boleh buat dalam Bisnes Online

Ini gula-gula getah dari kami.. Anda boleh lihat sendiri di bawah.. Ini bukan gambar dari GOOGLE.. Ini betul-betul punya.. REAL!!!

Ini gula-gula getah dari kami.. Anda boleh lihat sendiri di bawah.. Ini bukan gambar dari GOOGLE.. Ini betul-betul punya.. REAL!!!

Jualan Setahun Produk Digital

Jualan Setahun Produk Digital

Messenger Ads

Messenger Ads

Teknik rahsia income melalui email marketing. 4 hari jana RM4-5k jualan

Teknik rahsia income melalui email marketing. 4 hari jana RM4-5k jualan

Income USD hampir $10k sebulan

Income USD hampir $10k sebulan

Income USD 2019

Income USD 2019

Jualan produk

Jualan produk

Affiliate 1

Affiliate 1

Affiliate 2

Affiliate 2

Lebih 157k followers Tumblr secara organik

Lebih 157k followers Tumblr secara organik

Trafik FB Fanpage

Trafik FB Fanpage

Trafik organik FB 1

Trafik organik FB 1

Trafik organik FB 2

Trafik organik FB 2

Trafik Video FB

Trafik Video FB

* Anda benci upsells? Kami juga! Pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

* Anda benci upsells? Kami juga! Pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

Dan bila anda dah mula 'jejak kaki' di pintu gerbang IM LEJEN nanti, ini apa yang akan terjadi:

Dan bila anda dah mula 'jejak kaki' di pintu gerbang IM LEJEN nanti, ini apa yang akan terjadi:

  • Anda akan terus dapat mula perjalanan anda sebagai usahawan lejen yang baru dengan mengikuti video-video training yang kami sediakan di dalam ruangan akaun membership IM LEJEN anda.
  • Anda akan terus dapat mula perjalanan anda sebagai usahawan lejen yang baru dengan mengikuti video-video training yang kami sediakan di dalam ruangan akaun membership IM LEJEN anda.
  • Anda juga diberi akses ke ruangan software dan app yang anda boleh gunakannya secara PERCUMA selagi anda kekal bersama IM LEJEN setiap bulan.
  • Anda juga diberi akses ke ruangan software dan app yang anda boleh gunakannya secara PERCUMA selagi anda kekal bersama IM LEJEN setiap bulan.
  • Bersedia untuk join sesi Live Webinar bulanan bersama kami untuk kami kongsikan strategi, teknik dan ilmu terkini berkaitan dengan internet marketing yang boleh bantu bisnes online anda jadi lebih kukuh dan stabil.
  • Bersedia untuk join sesi Live Webinar bulanan bersama kami untuk kami kongsikan strategi, teknik dan ilmu terkini berkaitan dengan internet marketing yang boleh bantu bisnes online anda jadi lebih kukuh dan stabil.

Kami harap anda suka dengan komuniti IM LEJEN dan kekal aktif bersama kami dan ahli-ahli lain supaya impian anda tercapai dengan cepat melalui ilmu-ilmu yang dikongsikan dalam IM LEJEN.

Kami yakin, ini adalah PELABURAN ILMU paling berbaloi yang pernah anda join seumur hidup anda.

KLIK butang di bawah, dan Selamat Datang ke IM LEJEN:

Kami harap anda suka dengan komuniti IM LEJEN dan kekal aktif bersama kami dan ahli-ahli lain supaya impian anda tercapai dengan cepat melalui ilmu-ilmu yang dikongsikan dalam IM LEJEN.

Kami yakin, ini adalah PELABURAN ILMU paling berbaloi yang pernah anda join seumur hidup anda.

KLIK butang di bawah, dan Selamat Datang ke IM LEJEN:

All the best,

All the best,

[ Team IM LEJEN ]

[ Team IM LEJEN ]

* Anda benci upsells? Kami juga! Pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

* Anda benci upsells? Kami juga! Pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

Jadi, kami berpendapat ilmu yang anda pelajari hendaklah sesuai dengan situasi dan tahap bisnes anda sekarang. Contohnya- jika anda baru nak berjinak dengan bisnes online, anda perlu belajar ilmu asas terlebih dahulu sebelum belajar level ilmu yang seterusnya.

Dengan cara itulah kami di IM LEJEN dapat bantu mencapai goal bisnes anda.

Jadi, kami berpendapat ilmu yang anda pelajari hendaklah sesuai dengan situasi dan tahap bisnes anda sekarang. Contohnya- jika anda baru nak berjinak dengan bisnes online, anda perlu belajar ilmu asas terlebih dahulu sebelum belajar level ilmu yang seterusnya.

Dengan cara itulah kami di IM LEJEN dapat bantu mencapai goal bisnes anda.

TESTIMONIAL

TESTIMONIAL

* Anda benci upsells? Kami juga! Pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

* Anda benci upsells? Kami juga! Pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

Jom tengok video ni apa yang terkandung dalam Membership IM Lejen

Jom tengok video ni apa yang terkandung dalam Membership IM Lejen

Soalan Yang Kerap Ditanya

Soalan Yang Kerap Ditanya

Tidak sebab video-video tutorial kami akan diupdate di membership dari semasa ke semasa terutamanya pada bulan pelancaran ini. Kesemua video tutorial yang ada di bahagian Fasa-fasa bisnes akan dilengkapkan sebelum tamat bulan pelancaran ( September 2019 ).

Tidak sebab video-video tutorial kami akan diupdate di membership dari semasa ke semasa terutamanya pada bulan pelancaran ini. Kesemua video tutorial yang ada di bahagian Fasa-fasa bisnes akan dilengkapkan sebelum tamat bulan pelancaran ( September 2019 ).

Jika saya join hari ini, adakah saya akan terus dapat kesemua content yang ada dalam IM Lejen ? 

Jika saya join hari ini, adakah saya akan terus dapat kesemua content yang ada dalam IM Lejen ? 

Jika saya join bulan ini, boleh ke kalau saya nak batalkan langganan bulan yang seterusnya? Apa akan jadi sekiranya keahlian saya dibatalkan?

Jika saya join bulan ini, boleh ke kalau saya nak batalkan langganan bulan yang seterusnya? Apa akan jadi sekiranya keahlian saya dibatalkan?

Ya.. anda bebas nak batalkan langganan anda bila-bila masa sahaja kerana ini bukan langganan secara kontrak. Anda hanya perlu hubungi support kami, dan kami akan batalkan langganan anda dalam tempoh 24 jam selepas permintaan pembatalan akaun di buat.

Sejurus sahaja akaun keahlian anda dibatalkan, segala akses anda termasuk software akan ditutup. Sekiranya anda berminat untuk langgan semula pada masa akan datang, anda perlu langgan dengan harga semasa iaitu bukan dengan harga diskaun seperti sekarang.

Ya.. anda bebas nak batalkan langganan anda bila-bila masa sahaja kerana ini bukan langganan secara kontrak. Anda hanya perlu hubungi support kami, dan kami akan batalkan langganan anda dalam tempoh 24 jam selepas permintaan pembatalan akaun di buat.

Sejurus sahaja akaun keahlian anda dibatalkan, segala akses anda termasuk software akan ditutup. Sekiranya anda berminat untuk langgan semula pada masa akan datang, anda perlu langgan dengan harga semasa iaitu bukan dengan harga diskaun seperti sekarang.

Apakah kaedah pembayaran untuk bayar yuran keahlian IM Lejen?

Apakah kaedah pembayaran untuk bayar yuran keahlian IM Lejen?

Kalau saya masih ada pertanyaan lain, kat mana harus saya hubungi pihak IM Lejen?

Kalau saya masih ada pertanyaan lain, kat mana harus saya hubungi pihak IM Lejen?

Melalui Live Chat yang berada di dalam page ini atau pun emelkan kepada kami soalan anda di help@imlejen.com. Team kami sedia jawab soalan anda.

Melalui Live Chat yang berada di dalam page ini atau pun emelkan kepada kami soalan anda di help@imlejen.com. Team kami sedia jawab soalan anda.

Berapa harga yuran keahlian IM Lejen ni ?

Berapa harga yuran keahlian IM Lejen ni ?

Kami sediakan 3 pilihan Plan untuk anda pilih iaitu sama Plan Bulanan ( RM49/ sebulan ) atau Plan 6 Bulan ( RM245/ 6 bulan ) atau Plan Tahunan ( RM490/ setahun ). Harga ini akan dinaikkan dari semasa ke semasa.

Kami sediakan 3 pilihan Plan untuk anda pilih iaitu sama Plan Bulanan ( RM49/ sebulan ) atau Plan 6 Bulan ( RM245/ 6 bulan ) atau Plan Tahunan ( RM490/ setahun ). Harga ini akan dinaikkan dari semasa ke semasa.

Saya belum ada bisnes online lagi. Boleh ke saya join IM Lejen ?

Saya belum ada bisnes online lagi. Boleh ke saya join IM Lejen ?

Kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda kerana fokus IM Lejen adalah untuk bantu 2 kategori ahli iaitu mereka yang belum ada bisnes lagi dan juga usahawan yang sudah ada bisnes tapi nak kembangkan lagi bisnes mereka melaui online.

Kami sangat mengalu-alukan kedatangan anda kerana fokus IM Lejen adalah untuk bantu 2 kategori ahli iaitu mereka yang belum ada bisnes lagi dan juga usahawan yang sudah ada bisnes tapi nak kembangkan lagi bisnes mereka melaui online.

Kami hanya terima pembayaran melalui Kad Kredit, Kad Debit atau pun Paypal.

Sekiranya anda tidak mempunyai Kad Kredit atau pun Paypal, anda boleh buat pembayaran dengan menggunakan Kad Debit. Sekarang ni Kad ATM bank anda yang baru tu adalah Kad Debit. Ia sangat mudah untuk digunakan. Anda isi maklumat Kad Debit anda di ruangan Kad Kredit di order form nanti. Sila rujuk gambar di bawah:

Kami hanya terima pembayaran melalui Kad Kredit, Kad Debit atau pun Paypal.

Sekiranya anda tidak mempunyai Kad Kredit atau pun Paypal, anda boleh buat pembayaran dengan menggunakan Kad Debit. Sekarang ni Kad ATM bank anda yang baru tu adalah Kad Debit. Ia sangat mudah untuk digunakan. Anda isi maklumat Kad Debit anda di ruangan Kad Kredit di order form nanti. Sila rujuk gambar di bawah:

* Anda benci upsells? Kami juga! Pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

* Anda benci upsells? Kami juga! Pakej lengkap pada satu harga yang mampu milik, NO UPSELLS & NO HIDDEN CHARGES!!

Jualan sebulan Produk Fizikal

Jualan sebulan Produk Fizikal

Powered by ConvertriPowered by Convertri